Izdelki za rdeča rama vrečka (11)

Bioagave Biolight 1100 g

Bioagave Biolight 1100 g

Bioagavin sirup Bright je naravni izdelek iz ekoloških rastlin. Agava se goji že stoletja, predvsem v Južni in Srednji Ameriki. Ima mesnate in debele liste, ki so razporejeni v rozeti in pokriti z ostrimi bodicami. Lahek agavin sirup naj bi bil alternativa belemu sladkorju in medu. Okus je bolj nežen kot pri medu. Agavin sirup je skoraj 1,5-krat slajši od navadnega sladkorja. Okus lahkega agave sirupa je bolj nežen in nevtralen kot rahlo karamelni okus temnega sirupa. Agava je naravni sladilo rastlinskega izvora v poltekoči obliki. Vegani ga z veseljem uporabljajo kot nadomestek za med. Ima nižji glikemični indeks kot med in široko kulinarično uporabo. 15% RWS* Maščobe: 0 g - 0% vključno z nasičenimi maščobnimi kislinami: 0 g - 0% Ogljikovi hidrati: 71 g - 27%, vključno s sladkorjem: 69 g - 77% Vlaknine: 5,8 g Beljakovine: 0 g - 0% Sol: 0,05 g - 1% *Referenčna hranilna vrednost & Nbsp; <strong>
Črn Riž 1000g Vivio

Črn Riž 1000g Vivio

Črni riž po kuhanju dobi vijolično barvo, zato ga imenujejo tudi vijolični. Tako kot rjavi riž ni postrežen, je bogat z vlakninami, vitamini, zlasti vitaminom E, in minerali: železo, cink, baker. Črni riž se kuha dlje kot drugi riži, od pol ure do ene ure, vedno bo rahlo hrustljav. Pogosto se uporablja za pripravo zdravih sladic, na primer riževe sladice s kokosovim mlekom. Črni riž je bogat z antioksidanti, ki so odgovorni za boj proti prostim radikalom, kar nas ščiti pred vnetnimi stanji in številnimi boleznimi ter upočasnjuje staranje celic. <strong> Prehranske vrednosti na 100 g </strong> energijska vrednost 1498KJ / 354Kcal - 18% PDV * MAŠČOBE 3,2 g - 5%, od tega nasičene maščobne kisline 0,8 g - 4% OGLJIKOVI HIDRATI 72 g - 28%, od tega sladkorji 0,7 g < 1% BELJAKOVINE 7,7 g - 15% VLAKNA 3,1 g SOL 0,03 g < 1% * PDV - Referenčna prehranska vrednost
Črn Riž 1000g VIVIO - Črn Riž 1000g VIVIO

Črn Riž 1000g VIVIO - Črn Riž 1000g VIVIO

Črni riž po kuhanju dobi vijoličast odtenek, zato ga imenujejo tudi vijolični. Tako kot rjav riž je neoluščen, zato je bogat z vlakninami, vitamini, še posebej vitaminom E, ter minerali: železo, cink, baker. Črni riž se kuha dlje kot drugi riži, od pol ure do ene ure, vedno bo rahlo hrustljav. Pogosto se uporablja za pripravo zdravih sladic, na primer riževe sladice s kokosovim mlekom. Črni riž je bogat z antioksidanti, ki so odgovorni za boj proti prostim radikalom, s čimer nas ščitijo pred vnetji in številnimi boleznimi ter upočasnjujejo staranje celic. &nbsp;<strong>Sestavine:</strong> rjav riž&nbsp;<strong>Prehranske vrednosti na 100g</strong> Energijska vrednost 1498kJ/354kcal - 18% PDV* Maščobe 3,2g - 5% od tega nasičene maščobne kisline 0,8g - 4% Ogljikovi hidrati 72g - 28% od tega sladkorji 0,7g &lt;1% Beljakovine 7,7g - 15% Vlaknine 3,1g Sol 0,03g &lt;1% *PDV - Referenčna dnevna vrednost&nbsp;<strong>Uporaba</strong> Riž sperite s hladno vodo.
Rdeča Quinoa 1000g Vivio

Rdeča Quinoa 1000g Vivio

Quineron, znan tudi kot kvinoja ali perujski riž, je tako imenovani pseudosad, tj. rastlina, ki proizvaja škrobna semena, vendar to v resnici ni. Izvira iz Južne Amerike, kjer so jo cenili zaradi njene hranilne vrednosti že stoletja. Imenujejo jo "sveti Inkov." Vsebuje tudi saponine, zaradi katerih lahko pokaže antialergijske, protivnetne, protiglivične, protivirusne in imunostimulacijske učinke. Zrno ima antioksidativne lastnosti zaradi izjemno velike količine flavonoidov. Kinoa ne vsebuje glutena in je lahko prebavljiva. Rdeči riž ima izrazitejši okus in aromo kot bela kvinoja. Ima rahlo hrustljavo lupino in se dobro poda k solatam. Lahko se podvrže kuhanju, kar ji daje oreščkast okus in se uporablja v sladicah. 6,1 g - 9 % Vključno z nasičenimi maščobnimi kislinami 0,7 g - 3 % ogljikovi hidrati 57 g - 22 % vključno z sladkorji 0 g - 0 % beljakovine 14 g - 28 % sol 0,01 g < 1 % * RWS - referenčna hranilna vrednost &nbsp; <strong> Uporaba </strong> Kraljeve fižole je treba pred kuhanjem
Arborio Riž 1000g - Vivio

Arborio Riž 1000g - Vivio

Arborio riž je italijanska sorta riža, ki je glavna sestavina risotta. Italija je največji evropski proizvajalec riža. Letno se pobere 1,5 milijona ton, čeprav je to le 1 % tistega, kar poberejo kmetje v Indiji. Prednost italijanskega riža za to uvoz je dejstvo, da je celoten proces rasti, žetve in predelave podvržen evropskim standardom. Pri uvoženem rižu na primer ne vemo, katere kemikalije so bile uporabljene med njegovo pridelavo. Najbolj znana italijanska jed z Arborio rižem je risotto, jed, značilna za severno Italijo. Arborio riž je lahko tudi sestavina sladkih riževih sladic, ki temeljijo na mleku ali riževem napitku. Lahko ga tudi upoštevate z zelenjavo. Arborio po kuhanju je nekoliko lepljiv (zahvaljujoč amilopektinu), vlažen, popoln je za pripravo sladic, sladic in predvsem najboljši riž za risotto.
Suhe cele brusnice 1000g - Vivio

Suhe cele brusnice 1000g - Vivio

Żurawina suszona cała to naturalne owoce wysuszone w całości o wyrafinowanym cierpko-słodkim smaku. Owoce kształtem przypominają suszone rodzynki, ale są od nich większe, cechują się soczystą barwą i elastyczną konsystencją. Owoce żurawiny znajdują szerokie zastosowanie w kuchniach całego świata.Owoce żurawiny są bogatym źródłem witamin (C, witaminy z grupy B, E, K), minerałów (sodu, potasu, fosforu, wapnia, magnezu, manganu, żelaza), błonnika, kwasów organicznych, karotenoidów, flawonoidów, garbników i pektyn. Żurawina nie traci swoich właściwości podczas obróbki termicznej, dlatego, z korzyścią dla zdrowia, można spożywać jej przetwory, które nie są tak cierpkie jak owoce świeżej żurawiny.Żurawina świetnie się sprawdza w profilaktyce nawrotów infekcji dróg moczowych. Zakwasza mocz, co prowadzi do zabicia bakterii znajdujących się w pęcherzu moczowym. Dodatkowo, zawarte w żurawinie kwasy redukują przyczepność bakterii, dzięki czemu wydalane są z moczem.
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Proso je narejeno iz prosa. Pomaga pri uravnavanju zakisanosti telesa, krepi imunski sistem ter je hranljivo in lahko prebavljivo. Naravno je brez glutena. Njegova velika prednost je visoka vsebnost vitaminov B, železa in bakra. Je odlična izbira za prehranske vlaknine ter kalij, magnezij, kalcij in natrij. Telesu zagotavlja lahko prebavljive beljakovine in kompleksne ogljikove hidrate, ki so osnova zdrave prehrane. Proso ima protivirusni in krepilni učinek, pomaga pri obnovi ravnotežja kisline in baze v telesu. Skupina B in vitamini železa podpirajo hematopoezo. Proso pomaga zmanjšati vnetje v telesu, deluje segrevalno, izboljšuje presnovo, povečuje koncentracijo in spomin. Visoka vsebnost spojin kalcija in silicija krepi zobe in kosti. - 4% vključuje nasičene maščobne kisline 0.4g - 2% ogljikovi hidrati 72.1g - 28% od tega sladkorji 0.8g - 1% beljakovine 10.
Rjav Riž 1000g vivio

Rjav Riž 1000g vivio

Rjav riž je polnozrnata žita rastline Oiza Sativa, iz katere izvira priljubljeni beli riž. Rjav riž je očiščen, pri čemer ostanejo nedotaknjene lupine, otrobi in zarodek. Okus rjavega riža ima občutljivo oreškasto noto, je nekoliko trši od belega, kuha se dlje, a ima tudi veliko več zdravih lastnosti kot očiščen beli riž. Rjav riž vsebuje več vitaminov in mineralov, vsebuje vlaknasto bogate otrobe, ima nižji glikemični indeks in se počasneje zamrzne. Zato je idealen za ljudi, ki skrbijo za svojo postavo. Vsebuje predvsem: fosfor, ki je potreben za gradnjo kosti in zob, med drugim kalij, ki je odgovoren za pravilno delovanje srca, magnezij, ki nas ščiti pred stresom, železo, ki je nujno za celično dihanje, in baker, ki skrbi za stanje naše kože in las.
Posušene Goji jagode 500 g vivio

Posušene Goji jagode 500 g vivio

Goji jagode se včasih imenujejo "rdeči diamanti" in spadajo v kategorijo "superživila". Goji plodovi se v Kitajski gojijo in uživajo že več kot 2.000 let. V njihovo čast poteka tudi festival. Goji jagode so eden največjih virov vitamina C, ki podpira pravilno delovanje imunskega sistema. Vitamin C prav tako sodeluje pri absorpciji železa. Plodovi vsebujejo tudi vitamine B, ki so odgovorni za pravilno delovanje, vključno z živčnim sistemom. Poleg vitaminov so jagode tudi vir mineralov, kot so: kalij, cink, kalcij, železo in selen. Jagode prav tako zagotavljajo vlaknine, kar je potrebno za pravilno delovanje Goji prebavnega sistema. Polisaharidni kompleks z močnimi antioksidativnimi lastnostmi je odgovoren za pravilno črevesno bakterijsko floro. Vrednost 1386KJ/327 kcal - 16% RWS* Maščobe 1,2 g - 2% vključno z nasičenimi maščobnimi kislinami 0g - 0% Ogljikovi hidrati 64,1 g - 25% vključno z sladkorji.
Pakiranje za Kašo

Pakiranje za Kašo

V naši ponudbi najdete embalaže za različne vrste zdrobljenih žit, kot so ajdova, ječmenova, proso in zdrob. Glede na uporabo ponujamo polprosojne embalaže, ki omogočajo predstavitev blaga, ali pa popolnoma tiskane embalaže s zaščitno plastjo, ki ščitijo pred sončno svetlobo. LDPE z antistatičnimi dodatki pozitivno vpliva na embalažo prašnih izdelkov. UPORABLJENE STRUKTURE: BOPP/BOPP, BOPP/CPP, BOPP/LDPE
Cranberry Cut 1000G

Cranberry Cut 1000G

Plodovi brusnice so bogat vir vitaminov (vitamini C, B, E, K), mineralov (natrij, kalij, fosfor, kalcij, magnezij, mangan, železo), vlaknin, organskih kislin, karotenoidov, flavonoidov, taninov in pektinov. Brusnica ne izgubi svojih lastnosti med toplotno obdelavo, zato lahko za zdravstvene koristi uživate njene pripravke, ki niso tako kisli kot sveže brusnice. Brusnica zelo dobro deluje pri preprečevanju ponovitev okužb sečil. Zakisli urin, kar vodi do ubijalskih bakterij, ki se nahajajo v mehurju. Poleg tega kisline, ki jih vsebuje brusnica, zmanjšujejo bakterijsko adhezijo, zaradi česar se izločajo v urinu. Kisline, ki jih vsebuje brusnica, so učinkovite pri preprečevanju in zdravljenju ledvičnih kamnov. Suha brusnica prav tako preprečuje bolezni dlesni in nastanek zobnih oblog. Brusnica ima močne antioksidativne lastnosti.